Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 11:03

Με κούπα επέστρεψε από τη Ρουμανία ο Γιώργος Λαζαρίδης

Με κούπα επέστρεψε από τη Ρουμανία ο Γιώργος Λαζαρίδης

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ
Την 1η θέση στους αγώνες δεύτερης ευκαιρίας, στο “BRD Bucharest Open”, στο Βουκουρέστι, κατέκτησε ο Καλαματιανός πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης…

Ο γνωστός και αγαπητός αθλητής συμμετείχε σε δύο τουρνουά τέννις, στη Ρουμανία, στο διάστημα 12 με 19 Αυγούστου, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις που του χάρισαν διακρίσεις.

Αρχικά στο “BRD Bucharest Open”, στο Βουκουρέστι, κατέκτησε την 1η θέση στους αγώνες δεύτερης ευκαιρίας, χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε σετ. Στους αγώνες του ‘διπλού’, με συμπαίκτη του τον Yoan Quilliou από τη Γαλλία, έφθασαν μέχρι τα προημιτελικά. Στο δεύτερο τουρνουά που έλαβε μέρος, στο “Arges Open”,  ο Γ. Λαζαρίδης έφθασε μέχρι τα προημιτελικά, τόσο στο ‘μονό’ όσο και στο ‘διπλό’.

«Στο συγκεκριμένο τουρνουά, ο Γιώργος Λαζαρίδης έκανε καλά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και κρατά τις εμπειρίες που αποκόμισε, που θα είναι χρήσιμες στο δρόμο προς το Τόκυο που έχει χαράξει», όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ενώ προστίθεται ότι «ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο ήταν η έκπληξη που του ετοίμασαν οι διοργανωτές του τουρνουά, με τούρτα και με δώρα την ημέρα των γενεθλίων του, στις 16 Αυγούστου».

Προετοιμασία για “Parpali Open”
Με την επιστροφή του στην Καλαμάτα για λίγες ημέρες, ο Γ. Λαζαρίδης συνεχίζει την σκληρή δουλειά, καθώς, την προσεχή Κυριακή, 25 Αυγούστου, αναχωρεί για την Τουρκία , όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά “Parpali Open” στην Τραπεζούντα, τόπο καταγωγής των προγόνων του.