Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 00:41

Στον… αστερισμό της νίκης

Στον… αστερισμό της νίκης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (3.00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) 
Του Ιωάννη Τσετσέκου 
Αμφότεροι οι προπονητές, της Καλαμάτας (Νίκος Αναστόπουλος) και του Αστέρα Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας) είναι θιασώτες της ουσίας, του αποτελέσματος, της νίκης έστω και με… μισό μηδέν. Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» χαρακτήρισε καλή ομάδα τον Αστέρα, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» λόγω έδρας, ποιότητας και εμπειρίας, δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο στο σημερινό (Τετάρτη 14 Απριλίου 2021) μεταξύ τους παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. 

Η τοπική ομάδα επιστρέφει στην έδρα της, την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδεχόμενη το σκληροτράχηλο Βλαχιώτη (βάζει γκολ με το… σταγονόμετρο, αλλά και χάνει δύσκολα), κυνηγώντας την 3η της νίκη, που θα τη διατηρήσει στα «ψηλά» της βαθμολογίας. Οι συνεχείς αγώνες, οι αναπόφευκτες αλλαγές στην 11άδα, δεν έχουν φέρει ακόμα ρυθμό στην τοπική μας ομάδα, η οποία πάντως παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, είναι αήττητη, με μηδέν παθητικό και θα επιδιώξει να κάνει στην έδρα της το δυο στα δυο νίκες, με Αστέρα σήμερα και Νίκη Βόλου το Σάββατο. Τα περί συγχώνευσης super league 2 και football league και ότι τελικά… τζάμπα πρωτάθλημα, αφού θα ανεβούν όλοι, που ακούγονται και από επίσημα χείλη ιθυνόντων, αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους της Καλαμάτας, που κινούνται στο πλάνο της αρχικής προκήρυξης του πρωταθλήματος, της ανόδου δηλαδή δυο ομάδων…

H Καλαμάτα θα αγωνιστεί πλήρης, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, ο τεχνικός της επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές, επέστρεψε στην αποστολή ο Νατσιόπουλος και αποκλείστηκαν οι Γκαλίτσιος και Καραχάλιος.