Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 08:56

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας συγχαίρει την ομάδα της Καλαμάτας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας συγχαίρει την ομάδα της Καλαμάτας

ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ SUPERLEAGUE 2 
Τα συγχαρητήριά της δίνει στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, για το πρωτάθλημα και την άνοδό της στη superleague 2, η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας. Υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα στηρίζει τα συμφέροντα της ομάδας και τα ιδανικά του αθλητισμού…

Ειδικότερα η Αθλητική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μεσσηνίας ανακοίνωσε ότι “θέλει να συγχαρεί την ΠΑΕ Καλαμάτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League και της ανόδου στη Superleague 2.

Η επιστροφή της μεγάλης ομάδας του νομού μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και φυσικά τους ποδοσφαιριστές.

Ειδική αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον μοναδικό φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας, ο οποίος παρά την πανδημία, στάθηκε δίπλα στην ομάδα με απίστευτο τρόπο.

Ευχόμαστε στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας να επιστρέψει στη φυσική της θέση, την Superleague το ταχύτερο δυνατό.

Ως αθλητική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μεσσηνίας, αποτελεί δέσμευση μας η προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας της Καλαμάτας, καθώς και όλων των ομάδων του νόμου που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες σε όλα τα σπορ, μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, που θα υπερασπίζεται τα ιδανικά του αθλητισμού”.