Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 19:21

ΠΑΕ Καλαμάτα: “Τους επιστρέφουμε τη λάσπη” για τα περί “υπέρογκου και παράλογου στοιχηματισμού”

ΠΑΕ Καλαμάτα: “Τους επιστρέφουμε τη λάσπη” για τα περί “υπέρογκου και παράλογου στοιχηματισμού”

ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 
“Γελάει ο κόσμος” απάντησε η ΠΑΕ Καλαμάτα σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον “υπέρογκο και παράλογο στοιχηματισμό” στον αγώνα της Μαύρης Θύελλας με την Καλλιθέα, τον περασμένο Ιούνιο. Η ΠΑΕ μιλάει για λάσπη κατά της ομάδας, την οποία επιστρέφει σε εκείνους που την εκτόξευσαν, καθώς και ότι “επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας”...

Πιο συγκεκριμένα η απάντηση της ομάδας έχει ως εξής: “Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι μια εταιρεία ανίχνευσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ, έστειλε έγγραφο ενημέρωσης ότι ο αγώνας μας με την Καλλιθέα που έγινε στις 13 Ιουνίου και νικήσαμε 1-0 είχε υπέρογκο και παράλογο στοιχηματισμό!!!!

Ένα παιχνίδι που η Μαύρη Θύελλα με τρίποντο εξασφάλιζε την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ απέναντι σε σύλλογο που δεν ήταν βαθμολογικά αδιάφορος! Μια νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με αίμα και ιδρώτα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται διάφορες εσφαλμένες εντυπώσεις για μια ομάδα με οικονομικά αυτάρκη διοίκηση που δεν έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητήσει κάποιος το γεγονός ότι επιθυμεί τη διάκριση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν φείδεται κόπου και χρημάτων για να δει την ομάδα μας εκεί που ιστορικά της αξίζει!

Για όσους παίζουν στοίχημα, τι πιο λογικό να ποντάρουν στο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν η Μαύρη Θύελλα. Τους επιστρέφουμε τη λάσπη που πέταξαν και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας”.