Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 08:56

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα η Καλαμάτα στη Μεσσήνη με τον Εργοτέλη αλλά με το ηθικό ψηλά

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα η Καλαμάτα στη Μεσσήνη με τον Εργοτέλη αλλά με το ηθικό ψηλά

Δύσκολο θα είναι σήμερα το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Εργοτέλη, στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης, όπως έχει πει ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Αναστασόπουλος, όμως η ομάδα έχει κάνει καλή προετοιμασία και έχει ψηλά το ηθικό της, μετά τη νίκη επί του Καραϊσκάκη στην Άρτα με 0-1...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα και εισιτήρια μπορούν να αγοράσουν και σήμερα οι φίλαθλοι στο Στάδιο της Μεσσήνης, από τις εννιά το πρωί. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 και 20 ευρώ, ενώ η  είσοδος των φιλάθλων θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Επίσης με απόφαση της Super League 2, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τις γυναίκες που έπεσαν θύματα βίας χάνοντας τη ζωή τους. Σχετικά η Super League 2 ανακοίνωσε: “Ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο! Το 2021, 13 γυναίκες στη χώρα μας έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Ως εδώ!

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε κτηνώδεις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση. Η Super League 2 στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο και τη σιωπή!

Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν”.