Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2026 11:17

Kalamata Basket: Όλοι διαρκείας… - Ανεβασμένο πρωτάθλημα

Kalamata Basket: Όλοι διαρκείας… - Ανεβασμένο πρωτάθλημα

Μάλιστα… Αξίζει νομίζω να πάρεις διαρκείας στο μπάσκετ. Ωραία πράγματα… Αν δε στηρίξει η πόλη τη σύμπραξη των δυο μεγάλων Καλαμάτας ’80 και Καλαμάτας BC, ποιος θα το κάνει; Οι τοπικοί άρχοντες; Και έχει γίνει καλή δουλειά, «έκλεισε» το ρόστερ όσο καλύτερα και πληρέστερα γινόταν, αρχίζει σε λίγο η δουλειά… Μια πόλη μια ομάδα λέει το μήνυμα της διοίκησης της ΚΒ,

που θέτει σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας της, καλώντας το φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας να γράψει μαζί με την ομάδα ιστορία.

Σε προσιτότατη τιμή, μόλις 30 ευρώ, κίνηση άνοιγμα στην αγορά και όχι μόνο της πόλης, κεντρικό χορηγό στις κάρτες τα «Ιχθυοπωλεία Ρεσβάνης» και πληροφορίες αναλυτικές στο σάιτ της Kalamata Basket, ουσιαστικά αρχίζει το ματς, ενόψει ενός πρωταθλήματος πολύ ενδιαφέροντος και εξόχως ανταγωνιστικού.

Στον 1Ο όμιλο που μετέχει η καλαματιανή ομάδα, φυσικά είναι νωρίς να εξαγάγεις συμπεράσματα, ωστόσο κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον να επισημανθούν.

Στον όμιλο φέτος υπάρχει περισσότερη Αθήνα. Το πιο μακρινό ταξίδι δεν είναι τελικά στην Άρτα που τη «σπρώχνουν» να ανέβει και την έστειλαν σε άλλο όμιλο!!!

Η ΚΒ θα κάνει δυο ταξίδια μέχρι την Ήπειρο αλλά αμφότερα στο νομό Πρεβέζης κόντρα στο Καναλάκι που τον «γνωρίζει» από πέρυσι και αποδυνάμωσε παίρνοντας τον Κανή (απομένει και επίσημα να ανακοινωθεί η μεταγραφή) και την πρωτεύουσα Πρέβεζα για να αντιμετωπίσει την Νικόπολη που «μιλάει» με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Θα ταξιδέψει επίσης Κεφαλονιά απέναντι στο πάντα μαχητικό και στην έδρα του υπολογίσιμο Ληξούρι.

Πληροφορίες θέλουν στις Αθηναϊκές ομάδες να έγινε επιλογή στο κέντρο των αποφάσεων του αθλήματος.

Ο Άρης Πετρούπολης πρώτος εντός έδρας αντίπαλος της ΚΒ στο πρωτάθλημα «ανέβηκε» αέρας από την Β΄ ΕΣΚΑ (με τα κόλπα Λιόλιου) μένει να δούμε από κοντά… τι καπνό φουμάρει.

Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ομάδα ασανσέρ.

Ο ΑΟ Εκπαιδευτήρια Ο Πλάτων, διατηρεί καλές σχέσεις με τους καλαματιανούς, είναι ομάδα νεανικότατη με συγκεκριμένη στόχευση, να παίζουν και να αναδεικνύονται σε αυτή ταλέντα.

Ο ΑΟ Πεύκης είναι ιστορικό σωματείο, πέρυσι γλύτωσε στο τσακ… Ερωτηματικό σαν ομάδα αποτελεί και ο Μανδραϊκός.

Η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων σε μέγιστο βαθμό θα δείξει δυναμική για όλους.

Την κούρσα συμπληρώνουν οι Πελοποννησιακές Άγιοι Θεόδωροι (Κορινθία), Ροίτικα (Αχαία), Βαρθολομιό (του Νοέα, Ηλεία).