Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 16:57

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης καθάρισαν τη Μπούκα

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο κουλτούκι, στην παραλία της Μπούκας Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο κουλτούκι, στην παραλία της Μπούκας

ΤΟ ΠΡΩΙ
Γέμισε ζωντάνια και παιδικές φωνές σήμερα το πρωί η παραλία της Μπούκας, στη Μεσσήνη. Ήταν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης που καθάρισαν την περιοχή από τα σκουπίδια, σε συνεργασία με το Δήμο, στέλνοντας μήνυμα φροντίδας των κοινόχρηστων χώρων.

Στην παραλία ήταν και οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής Μεσσήνης, ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και η αρμόδια για τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό αντιδήμαρχο, Ελένη Τσέλιου, που ευχαρίστησαν θερμά τα παιδιά για τη δράση τους.
Μάλιστα, ο δήμαρχος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Δήμος έχει βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όπως όλοι οι Δήμοι, λόγω της απαγόρευσης προσλήψεων και των διαφόρων μεγάλων περικοπών και ως εκ τούτου έχει ανάγκη τη συνεισφορά των εθελοντών για τη φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων.
Η αντιδήμαρχος κ. Τσέλιου, σημείωσε από την πλευρά της ότι η εκστρατεία καθαριότητας των μαθητών εντάσσεται στην Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, που πλησιάζει (5 Ιουνίου), εν όψει της οποίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί και σειρά άλλων ανάλογων πρωτοβουλιών.
Ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού, Κώστας Τσιγαρίδης, ανέφερε ότι το σχολείο συμμετέχει στις προσπάθειες του Δήμου για καθαρό περιβάλλον με ενθουσιασμό, ενώ συνεχάρη το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για τις πρωτοβουλίες τους. Επίσης, παρέλαβε από το δήμαρχο έπαινο για τη συγκεκριμένη δράση του σχολείου.
Στ.Μ.