Τρίτη, 29 Μαϊος 2012 04:33

«Εγώ και εσύ… από τον πίνακα στην εικόνα», εκπαιδευτικό σεμινάριο στα Φιλιατρά

«Εγώ και εσύ… από τον πίνακα στην εικόνα», εκπαιδευτικό σεμινάριο στα Φιλιατρά

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Με σκοπό την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε εναλλακτικές τεχνικές παρουσίασης και την εξοικείωση με σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες της πληροφορικής και της επικοινωνίας, το Παράρτημα Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και ο Σύλλογος Διαφύλαξης της Σχολικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ο Μαυροπίνακας» θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη στα Φιλιατρά εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Εγώ και εσύ… από τον πίνακα στην εικόνα».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Θα λειτουργήσει και βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Το περιβάλλον στο κατώφλι του 21ου αιώνα» και με υπεύθυνη τη Λίλιαν Καραβά.
Επίσης, θα παρουσιαστεί το οπτικοακουστικό υλικό «Ταξιδεύουμε... με προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», που περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ιδέες και πρακτικές προγραμμάτων Π.Ε. από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Το υλικό έχουν επιμεληθεί και θα παρουσιάσουν οι εκπαιδευτικοί της ΠΕΕΚΠΕ Πελοποννήσου, Πλακονούρη Σίση, πρόεδρος του παραρτήματος, και Καραβά Λίλιαν, γραμματέας.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το εργαστήριο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου στο τηλέφωνο: 6977441536 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εφόσον υπάρχουν θέσεις συμμετοχής.