Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 13:45

Εργαστήριο παρασκευής φυσικού αφρόλουτρου

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΦΟΙΦΑ
Μετά το επιτυχημένο εργαστήριο παρασκευής σπιτικού σαπουνιού, το Αγρόκτημα Φοίφα στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας μαθαίνει τους φίλους του να φτιάχνουν και φυσικό αφρόλουτρο!...

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 11.30 έως τις 14.00, στο πλαίσιο των εργαστηρίων οικοτεχνίας, δημιουργικής επανάχρησης και καλλιέργειας του αγροκτήματος.
«Σημαντικό στοιχείο για εμάς είναι η δυνατότητα που δίνεται στους συμμετέχοντες να επαναχρησιμοποιήσουν παλιό (και ΟΧΙ τηγανισμένο) λάδι για να δημιουργήσουν ένα απόλυτα φυσικό καλλυντικό για το δέρμα τους, που μπορούν να το χρησιμοποιούν άφοβα κάθε μέρα» σημειώνουν οι άνθρωποι του Αγροκτήματος.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους όλων των ηλικιών.
Για πληροφορίες και συμμετοχές: Τηλ. 27210 22505 και e.mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Το κόστος του εργαστηρίου είναι 5 ευρώ (για παιδί με έναν συνοδό ή για ενήλικα). Στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται καφές και βιολογικά αφεψήματα, φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι, με φυσικό δεκατιανό έκπληξη, όλα από το αγρόκτημα. Καλύπτονται έτσι τα έξοδα υλικών του εργαστηρίου, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται η διατήρηση της Ανοιχτής Τράπεζας Σπόρων του Αγροκτήματος και το εκπαιδευτικό του έργο (για περισσότερους συνοδούς ή παιδιά, γίνονται ξεχωριστά πακέτα).