Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 00:25

Το KALAMATA:21 ζητάει εθελοντές

Το KALAMATA:21 ζητάει εθελοντές

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 29 ΙΟΥΛΗ 
Εθελοντές που επιθυμούν να βοηθήσουν στην καμπάνια ενημέρωσης για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, στην εγγραφή πολιτών στο «πάσο πολιτισμού», στην έρευνα για την πολιτιστική ταυτότητα της Καλαμάτας, καθώς και στην οργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων, ζητάει το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21…

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 29 Ιούλη. Στο σχετικό κάλεσμα σημειώνονται τα εξής: «Το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, να συμμετέχουν εθελοντικά στις δράσεις του KALAMATA:21 μέχρι και το Νοέμβριο του 2016.
Ο κάθε εθελοντής καλείται να βοηθήσει:
•        στην υλοποίηση της καμπάνιας επικοινωνίας (διανομή υλικού, στελέχωση ενημερωτικών περιπτέρων κ.α.)
•        στη διεξαγωγή εγγραφών στο πάσο πολιτισμού
•        στην έρευνα για την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης που διεξάγεται από την ομάδα έργου Τουριστικού Σχεδιασμού
•        στην οργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων και δράσεων του Γραφείου Υποψηφιότητας  
Μετά την εγγραφή θα ακολουθήσει συνάντηση, προκειμένου να γίνει μία πρώτη γνωριμία, να αναλυθεί περαιτέρω ο τρόπος συμβολής του καθενός, καθώς και να οργανωθούν οι πρώτες δράσεις.
Για τη συμμετοχή στο σώμα των εθελοντών δεν απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε φύλο, ηλικία ή εθνικότητα. 
Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:
●       Συμπλήρωση αίτησης στην ιστοσελίδα: www.kalamata21.eu
●       Συμπλήρωση αίτησης στο Γραφείο Υποψηφιότητας (οδός Φραντζή, Σιδηροδρομικός Σταθμός Καλαμάτας, Κεντρικό Κτίριο, 1ος όροφος).
Η υποβολή των αιτήσεων είναι ανοιχτή μέχρι και τις 29 Ιουλίου2016. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27211-81030 (09:00-14:00) και στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».