Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 14:33

Τριανταφύλλου, Χίσλοπ, Καλογεροπούλου, Χαλιακόπουλος στην Καλαμάτα

Τριανταφύλλου, Χίσλοπ, Καλογεροπούλου, Χαλιακόπουλος στην Καλαμάτα

"ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ"
Δυναμικά ξεκινά τον φετινό χειμώνα το καλαματιανό βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» υποδεχόμενο διακεκριμένους συγγραφείς. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων ανοίγει η Σώτη Τριανταφύλλου την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου με το ολοκαίνουργιο βιβλίο της «Αστραφτερά πεδία», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Πατάκη. Θέμα της, σκέψεις και ιστορίες από τα ταξίδια της Παρίσι - Αθήνα και προβληματισμοί για τη λογοτεχνία, την πολιτική, τον έρωτα, το θάνατο...

Ακολουθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η Βικτόρια Χίσλοπ (διάσημη από «Το Νησί»), με το τελευταίο της βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε «Cartes postales from Greece», το οποίο διαδραματίζεται στην Πελοπόννησο. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το «Βιβλιόπολις» θα φιλοξενήσει την ηθοποιό, σκηνοθέτιδα και συγγραφέα Ξένια Καλογεροπούλου με το βιβλίο «Γράμμα στον Κωστή» (εκδόσεις Πατάκη). Ένα γράμμα με «αποδέκτη» τον αγαπημένο της σύντροφο Κωστή Σκαλιόρα, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου τη σκυτάλη παίρνει ο Φιλιατρινός στην καταγωγή συγγραφέας - δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος με το βιβλίο του «Το ανάθεμα» (εκδόσεις Άγκυρα).

Μ.Ν.