Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 16:48

Πολιτιστικό καλοκαίρι με Πορτοκάλογλου, Μουζουράκη, Κότσιρα, πολλές παραστάσεις και γιορτές

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Σχεδόν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, γιορτές για τα τοπικά προϊόντα και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Ξεχωρίζουν οι συναυλίες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιάννη Κότσιρα, η μουσική παράσταση με αγαπητούς καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν τραγούδια της εποχής του πικ απ…

Η πρόεδρος της κοινωφεφλούς επιχείρησης Φάρις, Αναστασία Μπελογιάννη θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της KalamataJournaloΝίκος Πορτοκάλογλου θα δώσει συναυλία στο Κάστρο στα μέσα Ιούλη, στα τέλη του ίδιου μήνα θα παρουσιαστεί στο Κάστρο η μουσική παράσταση «Το 1ο μας πάρτι» με τους Δάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι, Δημήτρη Κοργιαλά, Εβελίνα Νικόλιζα. Ο Πάνος Μουζουράκης θα δώσει συναυλία στο Κάστρο δύο συνεχόμενες βραδιές στις αρχές Αυγούστου, ενώ στα τέλη Αυγούστου θα έρθει ο Γιάννης Κότσιρας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες μουσικές εκδηλώσεις, πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και τις καθιερωμένες πλέον γιορτές του λαδιού στη Μικρά Μαντίνεια, αγκινάρας στη Μικρομάνη, ρυζιού στη Σπερχογεία, κρασιού στο Λαδά, πατάτας στην Αλαγονία, το παζάρι τοπικών προϊόντων στην Αρτεμισία, το παραδοσιακό σεργιάνι στα Λαίικα, το αντάμωμα στη Βέργα, τη μουσική βραδιά στις Πηγές.
Στ.Μ.