Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 00:29

Απόψε στην Καλαμάτα το εξαιρετικά διασκεδαστικό Déjà Vu 4

Πέτρος Κατσούλης, Σωτήρης Κριτσωτάκης και Μαρία Αλεβίζου Πέτρος Κατσούλης, Σωτήρης Κριτσωτάκης και Μαρία Αλεβίζου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΜΗΣΗΣ
Από τις πιο επιτυχημένες, διασκεδαστικές, εξαιρετικές εκδηλώσεις των αποκριών στην Καλαμάτα το Déjà Vu, πραγματοποιείται απόψε για 4η συνεχή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν 25 καλλιτέχνες, οι περισσότεροι από κάθε προηγούμενη χρονιά, οι οποίοι θα τραγουδήσουν και θα μιμηθούν μεγάλες φίρμες του πενταγράμμου. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και τρία μικρά θεατρικά. Το Déjà Vu έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στην είσοδο θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να συμμετέχει στο γέμισμα του κουμπαρά των Παιδικών Χωριών SOS…

Για το Déjà Vu 4 μίλησε χθες, σε συνέντευξη Τύπου, η διαγωνιζόμενη Μαρία Αλεβίζου, που θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλης σταρ του διεθνούς στερεώματος, θα μιμηθεί τις κινήσεις της και θα χορέψει όπως εκείνη στις συναυλίες της. Η Μαρία Αλεβίζου ανέφερε ότι συμμετέχει για πρώτη φορά στο Déjà Vu και πως αισθάνεται μεγάλη χαρά γι’ αυτό διότι γνωρίζει ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που τα προηγούμενα χρόνια σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πρόσθεσε ότι το Déjà Vu είναι η καλαματιανή εκδοχή του «Your Face Sounds Familiar».

Ο Πέτρος Κατσούλης, που είναι ο μουσικός υπεύθυνος της εκδήλωσης, διαβεβαίωσε ότι και φέτος το κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι η διασκέδαση. Σημείωσε επίσης ότι μουσική θα παίξουν, εκτός από τον ίδιο, ο Κώστας Βέλμαχος, η Ελένη Κακοτυλημένου, ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος και ο Μάριος Σαρέλας.

Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης, ένας από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η κριτική επιτροπή του φετινού διαγωνισμού συγκροτείται από τους  Άστρη Μαυρέα, Γιώργο Κρυπάρο, Κυριάκο Λιαράκο, Έφη Σπηλιοπούλου και Παναγιώτη Δραγκιώτη.

Το Déjà Vu θα ξεκινήσει στις 7:30 το βράδυ, ενώ θα βραβευτούν δύο συμμετοχές, εκείνη που θα κριθεί ως η καλύτερη σε ότι αφορά τη σκηνική παρουσία και η καλύτερη ερμηνεία.
Στ.Μ.