Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 02:08

Η συναρπαστική ιστορία του Μουντιάλ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Η συναρπαστική ιστορία του Μουντιάλ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 
Παιδικό εργαστήρι με θέμα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που βρίσκεται σε εξέλιξη και το παρακολουθούν δισεκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον πλανήτη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το πρωί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, για αγόρια και κορίτσια,  ηλικίας από εφτά έως 13 ετών. Θα μιλήσει στα παιδιά ο Ηλίας Μαστορέας, προπονητής των μικτών ομάδων Μεσσηνίας…

Είναι εργαστήρι που διοργανώνουν από κοινού οι Δημόσιες Κεντρικές Βιβλιοθήκες Έδεσσας και Καλαμάτας, δηλαδή οι “βιβλιοθήκες σε βορρά και νότο πάνε Μουντιάλ!”. Όπως σημειώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, πρόκειται για “μια συναρπαστική διαδρομή στην ιστορία του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο που θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τις ομάδες, τους αστέρες, τις σημαίες, τις μασκότ, τους νικητές και τους ηττημένους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Βιβλιοθήκες τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 11.30 π.μ. με δραστηριότητες για αγόρια ΚΑΙ κορίτσια από 7 έως 11 ετών.

Στην Καλαμάτα θα μιλήσει στα παιδιά για την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ο Ηλίας Μαστορέας, προπονητής των μικτών ομάδων Μεσσηνίας.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 27210 96818 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”.