Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 12:45

Βγήκαμε από το μνημόνιο και μπαίνουμε στην πρόοδο ή στο χάος;

του ΚΥΡ του ΚΥΡ

ΑΡΦΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΖΑΚΟ 
“Η επόμενη ημέρα των μνημονίων στην Ελλάδα - Από τη λιτότητα στις μεταρρυθμίσεις”, είναι το θέμα της ομιλίας που θα κάνει ο καθηγητής Οικονομίας Πάνος Καζάκος, αύριο, Τρίτη, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρφαρών, στο πλαίσιο της σειράς διαλέξεων για την ιστορία, την κοινωνία και τον πολιτισμό, την οποία διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών…

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, “διαλέξαμε αυτή τη μέρα που λήγει το μνημόνιο να αναζητήσουμε τι αρχίζει… Η πρόοδος ή το χάος;...

Έχουμε προσκαλέσει τον διαπρεπή καθηγητή της Οικονομίας κ. Πάνο Καζάκο, ο οποίος θα είναι ο κύριος ομιλητής με θέμα: Η επόμενη ημέρα των μνημονίων στην Ελλάδα - Από τη λιτότητα στις μεταρρυθμίσεις”.

Η ομιλία του καθηγητή αναλύει και σχολιάζει επιστημονικά την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και αναζητεί λύσεις στα χρονίζοντα οικονομικά και κοινωνικά και εθνικά προβλήματα της πατρίδας μας.

Είναι μια χρυσή ευκαιρία για όλους μας να παρακολουθήσουμε τη διάλεξη του κ. Καζάκου και να θέσουμε ερωτήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, την κοινωνία μας και τη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Αναστασία Μπελογιάννη 6976193064 και Αναστάσιος Μπούρας 6932076895.