Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 08:32

Άναμμα του δέντρου της Καλαμάτας με μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας

Άναμμα του δέντρου της Καλαμάτας με μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας

ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ, ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ, ΒΕΡΓΑ, ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 
Η τελευταία πινελιά για τη διαμόρφωση της γιορτινής χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην Καλαμάτα μπαίνει απόψε, Κυριακή 9 Δεκέμβρη, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Παραλία, στο λιμάνι…

Το άναμμα του δέντρου θα γίνει με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική. Την Παρασκευή το βράδυ άναψε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, το φωτισμό στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας, σε μια εκδήλωση με πάρα πολύ κόσμο και με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου, ενώ ακολούθησε συναυλία με το νεανικό σχήμα Vegas.

Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, που τελευταία φορά παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τη συγκεκριμένη ιδιότητα, καθώς στις εκλογές του Μάη 2019 θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ευχήθηκε στον κόσμο χρόνια πολλά, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά, το μέλλον του τόπου, ενώ προέτρεψε τους ανθρώπους να έχουν ελπίδα και να είναι αισιόδοξοι ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους.

Σημειώνεται επίσης ότι απόψε, Κυριακή, θα γίνουν εκδηλώσεις για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 6:30 στη Μικρή Μαντίνεια, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και με χορούς από τον Χορευτικό Όμιλο Λεύκιππος, καθώς και με τραγούδια και μανιάτικα κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Στις εφτά το βράδυ θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βέργα, επίσης με τη Δημοτική Φιλαρμονική και με τραγούδια και κεράσματα από τον Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας. Στις οχτώ το βράδυ θα ανάψει το δέντρο της Σπερχογείας και πάλι με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και με χορούς και κεράσματα από το Σύλλογο Γυναικών “Η Αγία Κυριακή”.