Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 12:18

Τα κάλαντα στον δήμαρχο

Τα κάλαντα στον δήμαρχο

ΚΑΛΑΝΤΑ 
Σε κάθε σημείο του πεζόδρομου της Αριστομένους ακούγονταν το πρωί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, από παιδιά με τα τρίγωνά τους, από μεγαλύτερους μαθητές με τα μουσικά όργανα τους, από πλανόδιους μουσικούς, ωστόσο λίγο μετά τις έντεκα τα κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής σκέπασαν κάθε άλλη μελωδία. Η Φιλαρμονική είχε προορισμό το Δημαρχείο, όπου ανέμενε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας και στελέχη της δημοτικής αρχής…

Η Φιλαρμονική έπαιξε στο δήμαρχο τα Κάλαματα και ήταν όπως πάντα εξαιρετική, γεγονός που υπογράμμισε ο Παναγιώτης Νίκας, συγχαίροντας γι’ αυτό πρώτα τον μαέστρο Κώστα Νικολέα και μετά τους εκτελεστές. Ο δήμαρχος Καλαμάτας ευχήθηκε το 2019 να είναι ευτυχισμένο για όλους, τόνισε ότι η Φιλαρμονική συνεχίζει επάξια την ιστορία αυτού του μουσικού σχήματος που ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια περίπου και είναι από τα ιστορικότερα της χώρας. Σημείωσε μάλιστα ότι οι εντυπώσεις που άφησε η συναυλία της περασμένης εβδομάδα, όπου η Φιλαρμονική έπαιξε Pink Floyd, ήταν τόσο καλές ώστε κόσμος ζητάει η εκδήλωση αυτή να επαναληφθεί.

Σημειώνεται ότι τα κάλαντα της Φιλαρμονικής μπροστά στο Δημαρχείο παρακολούθησε και κόσμος που βρισκόταν εκεί, ο οποίος χειροκρότησε θερμά.

Στ.Μ.