Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 13:08

Σεμινάριο για Γονείς από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ Μεσσηνίας

Η υπεύθυνη του επιστημονικού έργου του ΚΕΠΕΠΨΥ Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη και ο πρόεδρος του Ευάγγελος Σιδερέας Η υπεύθυνη του επιστημονικού έργου του ΚΕΠΕΠΨΥ Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη και ο πρόεδρος του Ευάγγελος Σιδερέας

Διαδραστική ομιλία για Γονείς με θέμα «Τα Συν της Ζωής και των Σχέσεων: Συνεννόηση, Σύνδεση, Συνεξέλιξη» διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ) Μεσσηνίας,  το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 ,στις  18:00 , στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Elite City Resort (Ναυαρίνου, 2)...

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Πελοποννήσου.

Θα μιλήσουν  η κα Χάρις Κατάκη, Διδάκτωρ Ψυχολογίας, Ιδρύτρια του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, Οικογενειακή Θεραπεύτρια και συγγραφέας και η κα Ειρήνη Ρέππα, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Υπεύθυνη Σχεδιασμού και Υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικών Δράσεων «Γέφυρες Παντού».

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 27210-84009 (ώρες 10:00-14:00, Δευτέρα-Παρασκευή).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.