Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 13:53

Εκδήλωση για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας στην "Αυλή της Γεωργίτσας"

Εκδήλωση για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας στην "Αυλή της Γεωργίτσας"

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
Εκδήλωση για τα παιδιά του Συλλόγου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας, με την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite, πραγματοποιείται σήμερα (Δευτέρα 29/07) στις 20:00, στην «Αυλή της Γεωργίτσας», στην Καρδαμύλη...

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας, «Δύναμη Ζωής».

Η ομάδα La Petite Marguerite συστήθηκε στο κοινό της Καλαμάτας στο φετεινό Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου, πραγματοποιώντας μία μετακινούμενη διαδραστική performance με σαπουνόφουσκες, την οποία επανέλαβε χθες στην Καρδαμύλη, ξεκινώντας από την πλατεία, διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο, με κατάληξη στον φάρο.

Στη σημερινή εκδήλωση, στην «Αυλή της Γεωργίτσας» θα πραγματοποιηθεί το λεγόμενο bubble show για τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου «Δύναμη Ζωής».

«Η Αυλή της Γιωργίτσας» βρίσκεται στην αρχή της Παλιάς Καρδαμύλης, λίγο πιο πάνω από την εκκλησία του χωριού. Είναι η αυλή του σπιτιού της  Σταυρούλας Σπυρέα, δικηγόρου της Καλαμάτας, που έλκει την καταγωγή της από την Καρδαμύλη.

Ο χώρος ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι (2018) και από τότε μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει ποικίλες εκδηλώσεις από κάθε μορφής Τέχνη.
«Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε  Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες της περιοχής, που θέλουν να γνωρίσουν την κουλτούρα, την παράδοση και τον πολιτισμό μας», λέει η Στ. Σπυρέα, στο σημείωμά της για την «Αυλή της Γεωργίτσας».