Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 13:26

Λιλίκα Νάκου&Μέλπω Αξιώτη θα διαβαστούν στη Λέσχη Ανάγνωσης

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/11
Τα μυθιστορήματα «Δύσκολες νύχτες» της Μέλπως Αξιώτη και «Οι παραστρατημένοι» της Λιλίκας Νάκου θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν κατά τη δεύτερη συνάντηση του β’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, την προσεχή Δευτέρα...

Όπως ενημερώνει η Βιβλιοθήκη, στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο αναγνωστήριο (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), θα επιλεγεί επίσης για ανάγνωση το επόμενο βιβλίο Ελληνίδας μυθιστοριογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος κύκλος ανάγνωσης (περίοδος 2019 – 2020) είναι αφιερωμένος στις γυναίκες συγγραφείς.

Τη Λέσχη Ανάγνωσης διοργανώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων και είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).