Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 16:14

Έκοψε πίτα η Ομοσπονδία επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων

Έκοψε πίτα η Ομοσπονδία επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων

ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ 
Με μεγάλη ανησυχία για το μέλλον τους, λόγω της οικονομικής κατάστασης και των νέων μέτρων που την επιβαρύνουν πολύ περισσότερο, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Καλαμάτας και Μεσσηνίας έκοψαν το πρωί της Κυριακής την πίτα τους.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θόδωρος Μπαζίγος, περιέγραψε τη θλιβερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, τους οποίους και κάλεσε να αντιδράσουν μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία ενάντια στα νέα μέτρα.

Όσον αφορά στην Ομοσπονδία, υπογράμμισε ότι καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να στηρίξει τα Σωματεία μέλη της και, ειδικότερα, σημείωσε ότι το χρόνο που πέρασε υλοποιήθηκαν 13 σεμινάρια, που προσέφεραν κατάρτιση σε εργαζόμενους επιχειρήσεων, αλλά και επιδοτήσεις τόσο στους εργαζόμενους όσο και στα ίδια τα Σωματεία.
Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Αδαμόπουλος, που επίσης αναφέρθηκε στο ασφυκτικό πλαίσιο στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αθανασόπουλος, ο καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Νιάρχος, και άλλοι προσκεκλημένοι.
Μετά την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.