Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 20:01

Στις οκτώ το βράδυ το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στις οκτώ το βράδυ το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στις οκτώ το βράδυ αύριο, Παρασκευή, θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Καλαμάτας, στην κεντρική πλατεία. Σε μεγάλη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στη γιορτή που διοργανώνεται, ενώ εκπρόσωποι φορέων μίλησαν για τις εορταστικές εκδηλώσεις που ετοιμάζουν.

Η γιορτή για το άναμμα του δέντρου θα ξεκινήσει από τις επτά το απόγευμα, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, η κορύφωση θα γίνει στις οκτώ, όταν ο δήμαρχος γυρίσει το διακόπτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μελωδίες, καθώς και γλυκές εκπλήξεις που αναμένεται ότι θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους.
Ο δήμαρχος, κατά τη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι φορείς της Καλαμάτας, οι εθελοντές και οι υπάλληλοι του Δήμου, προσπαθούν με όλη τους τη διάθεση να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα και να βάλουν στο περιθώριο, έστω και για λίγο, τις δυσκολίες που περνάει ο περισσότερος κόσμος. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετέχουν, για την ανιδιοτέλειά τους. Πάντως, δεν παρέλειψε να συστήσει στους γονείς να δείξουν μια προσοχή, όσον αφορά το παιχνίδι των παιδιών τους, στους χώρους της πλατείας που παραμένουν περιφραγμένοι λόγω των έργων της ανάπλασης που συνεχίζονται.
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναφέρθηκε επίσης ο πρόεδρος της "Φάρις", Νίκος Μπασακίδης, ενώ για τη συμμετοχή της φιλαρμονικής μίλησε ο πρόεδρός της, Θανάσης Ηλιόπουλος. Ακολούθησαν οι εκπρόσωποι των φορέων που παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα.