Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 22:03

Εκδήλωση για τους Ντρέδες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

13 ΟΚΤΩΒΡΗ 
Τα ανδραγαθήματα των Ντρέδων στα προεπαναστατικά, επαναστατικά και μετεπαναστατικά χρόνια, που μέχρι τώρα δεν έχουν φωτιστεί από την ιστορία όσο τους αξίζει, θα παρουσιαστούν σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 13 Οκτώβρη, με κεντρικό ομιλητή, μεταξύ άλλων, τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο...

“Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας” είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. 

Χαιρετισμούς θα κάνουν η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, η Ιουλία Λυμπεροπούλου, Πρέσβης και Γενική Πρόξενος του Παναμά, ο Μελέτιος - Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Ξενοφών Κάππας, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, ο Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., πρόεδρος και ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College. 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος, τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, επίτιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Άγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας αν. καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης. 

Θα συντονίσει η Βίκυ Φλέσσα, κλασική φιλόλογος-δημοσιογράφος

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μέσω έκδοσης e-ticket

Η εκδήλωση έχει την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.