Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 02:33

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και “Υπόγεια Ρεύματα” απόψε το Φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Φεστιβάλ με θέμα “Δουλειά: Τον τόνο τον βάζουμε εμείς” θα πραγματοποιηθεί απόψε, Σάββατο, από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, στον προλιμένα, μπροστά από το “Πανελλήνιον”, με πολιτική συζήτηση, με συναυλίες και άλλες δραστηριότητες. Θα μιλήσουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, ο Άγης Ρήγας και ο Αλέξης Χαρίτσης. Συναυλίες θα δώσουν ο Βαγγέλης Δούβαλης με τη Χριστίνα Πουπάλου και τα “Υπόγεια Ρεύματα”...

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα. Στις 7.30 θα γίνει η συζήτηση με θέμα “Δουλειά: Τον τόνο τον βάζουμε εμείς” με την βουλεύτρια, τομεάρχισσα Εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Βλαχάκη και τον Άγη Ρήγα από την επιτροπή εργασιακών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα παρέμβει ο βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Στις εννιά θα γίνει συναυλία με τον Βαγγέλη Δούβαλη και τη Χριστίνα Πουπάλου με τίτλο “Μικρό Αφιέρωμα σε μεγάλα τραγούδια”. 

Η συναυλία με τα “Υπόγεια Ρεύματα” θα ξεκινήσει στις 10:30.

Στο χώρο θα υπάρχει μπαρ, σουβλάκια, χώροι πολιτικών και πολιτιστικών οργανώσεων. 

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι “οι επιθέσεις που δεχτήκαμε με αφορμή την προώθηση της δράσης μας όχι απλά έπεσαν στο κενό, αλλά γιγάντωσαν και ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας. Έτσι λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενοι/ες που μία μόλις μέρα μετά την αποχώρηση Μητσοτάκη από την πόλη μας, εμείς δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η πολιτική και πολιτιστική ανατροπή που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία ξεκινάει από την εργαζόμενη νεολαία μας”.