Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 19:02

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Τούμπουρο από το θεατρικό σχήμα που φέρει το όνομά του

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Τούμπουρο από το θεατρικό σχήμα που φέρει το όνομά του

«ΣΥΝ-1 ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ»
Αφιέρωμα στον αξέχαστο Μιχάλη Τούμπουρο, τον πυρηνικό ιατρό και καλλιτέχνη, ετοιμάζει για την άλλη Παρασκευή, 8 Μαρτίου, το θεατρικό σχήμα «ΣΥΝ-1 Μιχάλης Τούμπουρος», οι εκπρόσωποι του οποίου προσκάλεσαν σήμερα το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, «τιμώντας τη μνήμη του γιατρού και καλλιτέχνη Μιχάλη Τούμπουρου, ο Δήμαρχος αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει χαιρετισμό σε σχετική εκδήλωση του σχήματος «Συν-1 Μιχάλης Τούμπουρος». Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το σχήμα «Συν-1 Μιχάλης Τούμπουρος» θα κάνει ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο πρωτοστάτη του, με ομιλίες για την προσωπικότητα και το επιστημονικό και καλλιτεχνικό του έργο. Θα διαβαστούν κείμενα του Μιχάλη Τούμπουρου και μια ορχήστρα θα αποδώσει 4 τραγούδια που ο αείμνηστος καλλιτέχνης είχε γράψει.
Οι εκπρόσωποι του σχήματος «Συν-1 Μιχάλης Τούμπουρος», που επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο, ζήτησαν από τον Παναγιώτη Νίκα να δοθεί το όνομα του αείμνηστου γιατρού σε δρόμο της Καλαμάτας, καθώς και να διαθέσει ο Δήμος στο σχήμα τους έναν δημοτικό χώρο προκειμένου να στεγάσουν τις δραστηριότητές τους».