Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 01:12

Το Μάη ο 2ος Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης»

Το Μάη ο 2ος Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΡΙΣ
Τον 2ο Διαγωνισμό Κιθάρας Καλαμάτας, που είναι αφιερωμένος στον «Γεράσιμο Μηλιαρέση» και θα πραγματοποιηθεί το Μάη, διοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο και η Φάρις με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών των σχολών της Φάρις…

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 9 έως τις 11 Μάη, ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου μέχρι τις 7 Μάη.
Στις 9 Μάη θα γίνει διαγωνισμός για εκτελεστές γεννημένους μετά την 1η Ιανουαρίου 2000, στις 10 Μάη θα διαγωνιστούν όσοι έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1997, ενώ στις 11 του μήνα θα γίνει η απονομή των βραβείων και οι βραβευθέντες θα δώσουν συναυλία.
Θα βραβευτούν οι τρεις καλύτεροι κάθε κατηγορίας και μάλιστα σε όσους έρθουν πρώτοι θα προσφερθούν κιθάρες από το μουσικό οίκο Παπαγρηγορίου-Νάκα.
Η επιτροπή διαγωνισμού αποτελείται από τους: Γιάννη Μαυρέα, σολίστ – καθηγητή κιθάρας (Πρόεδρος). Ανδρέα Καρακατσάνη, σολίστ κιθάρας (μέλος). Δημήτρη Κουρζάκη, σολίστ κιθάρας (μέλος). Άγγελο Μπότση, σολίστ κιθάρας (μέλος). Μιχάλη Σουρβίνο, σολίστ κιθάρας (μέλος).