Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 01:12

Αντιφασιστική συγκέντρωση και εγκαίνια της Χρυσής Αυγής αύριο στη Μεσσήνη

Αντιφασιστική συγκέντρωση και εγκαίνια της Χρυσής Αυγής αύριο στη Μεσσήνη

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ
Με τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Δημήτρη Κουκούτση θα γίνουν αύριο, Σάββατο, παραμονή της επετείου της αμερικανοκίνητης Χούντας, τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσσήνη. Νωρίτερα η Αντιφασιστική Κίνηση θα πραγματοποιήσει αντιφασιστική συγκέντρωση…

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει την Αντιφασιστική Κίνηση «παρακρατική συμμορία» και καλεί την αστυνομία να απαγορεύσει την αντιφασιστική συγκέντρωση!
Από την πλευρά της η Αντιφασιστική Κίνηση σημειώνει ότι «οι φασιστικές εκδηλώσεις, ιδιαίτερα την παραμονή της μαύρης επετείου της χούντας των συνταγματαρχών, είναι προκλητικές. Η Αντιφασιστική Κίνηση καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία της Μεσσήνης. Ποτέ ξανά Χούντα. Ποτέ ξανά φασισμός. Οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι σε όλο το Νομό».
Στο δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής η Αντιφασιστική Κίνηση χαρακτηρίζεται ως «παρακρατική συμμορία, στην υπηρεσία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και των εντολοδοτών της, δηλαδή της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, που υπάρχει μόνο και μόνο για να παρενοχλεί τις απόλυτα νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε για κανένα λόγο, οποιαδήποτε παρενόχληση ή απόπειρα παρενόχλησης γίνει σε οπαδούς μας από τις εξωνημένες παρακρατικές πατσαβούρες του Φον Αντωνάκη, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων και καλούμε την Αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της και να απαγορεύσει την παράνομη αντισυγκέντρωση των παρακρατικών (όπως έχει υποχρέωση από το νόμο να πράξει), αλλιώς θα είναι υπεύθυνη για ότι συμβεί».