Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 13:37

Ποδηλατικός αγώνας στη μνήμη του Νίκου Κωστέα

Ποδηλατικός αγώνας στη μνήμη του Νίκου Κωστέα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Ποδηλάτες από διάφορες περιοχές θα «γκαζώσουν» αύριο τα ποδήλατά τους, συμμετέχοντας στο σιρκουί που έχει διοργανωθεί στη μνήμη του Νίκου Κωστέα, του Καλαματιανού ποδηλάτη που έφυγε άδικα πέρσι, σε ηλικία 44 χρόνων, σε αγώνες στην Εύβοια…

Το ποδηλατικό σιρκουί έχουν διοργανώσει ο Αθλητικός Όμιλος «Πήγασος Κυψέλης» και ο Δήμος Καλαμάτας. Θα γίνει ένας αγώνας για άνδρες, νέους και έφηβους, που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και ένας για μάστερ, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες, είναι: Αριστομένους, Φραντζή, Κεφάλα, Αρτέμιδος (Μέγαρο Χορού, με φορά από νότο προς βορρά, έως τη διασταύρωση με τις οδούς Μεσσήνης και Είρας) - 23ης Μαρτίου (με φορά από δύση προς ανατολή) έως πεζόδρομο Αριστομένους. Σε αυτούς τους δρόμους θα απαγορευτεί η κυκλοφορία, κίνηση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων από ώρα 10.00 έως ώρα 14.00, την Κυριακή 28 Απριλίου.
Αναγκαστικά θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων ως εξής:
Γραμμή 1 (από Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων προς Παραλία): Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών Αρτέμιδος – Νέδοντος – Κροντήρη – Αριστομένους. Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών Αρτέμιδος – Κεφάλα – Παλαμά – Ύδρας – Ξενοφώντος – Αριστομένους.
Γραμμή 1 (από Παραλία προς Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων): Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών Φαρών – Βασ. Γεωργίου – Φραντζή – Νέδοντος – Αρτέμιδος. Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών Φαρών – Βασ. Όλγας – Ακρίτα – Παλαιολόγου – Μητρ. Μελετίου – Υπαπαντής – 23ης Μαρτίου – Αρτέμιδος.
Γραμμή 2 (από Άσυλο προς Αγία Τριάδα): Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών 23ης Μαρτίου – Νέδοντος – Αριστομένους – Φραντζή – Νέδοντος – Κιλκίς – Αθηνών. Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών 23ης Μαρτίου – Μεσσήνης – Αθηνών.
Γραμμή 2 (από Αγία Τριάδα προς Άσυλο): Η διαδρομή που ακολουθείται σήμερα από την Αστική Συγκοινωνία είναι μέσω των οδών Αθηνών – Κλαδά – Νέδοντος – Αρτέμιδος – 23ης Μαρτίου. Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, η διαδρομή θα είναι μέσω των οδών Αθηνών – Είρας – 23ης Μαρτίου.