Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 01:48

Η Αυλώνα ξανάζησε στιγμές αυθεντικού πανηγυριού!

Η Αυλώνα ξανάζησε στιγμές αυθεντικού πανηγυριού!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Ο ενθουσιασμός δεν έχει κοπάσει ακόμη στην Αυλώνα, για το αξέχαστο πανηγύρι που πραγματοποίησε ο Σύλλογος του χωριού τον Δεκαπενταύγουστο. Οι διοργανωτές κάλεσαν την ποιοτική παραδοσιακή ορχήστρα της Μάρως Λύτρα (της παλιάς λαϊκής τραγουδίστριας) και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους…

(φωτογραφίες)

«Ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας, με την αμέριστη συμπαράσταση του Τοπικού Συμβουλίου, χάραξε έναν καινούριο δρόμο στα τοπικά πανηγύρια, τολμώντας την επιλογή μιας ποιοτικής ορχήστρας, με τη Μάρω Λύτρα και τους συνεργάτες της, με σωστό και πεντακάθαρο ήχο, κάτι που ο κόσμος αγκάλιασε και έδειξε ότι έλειπε από τον τόπο μας.
Το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι πρωίας, με μπροστάρηδες τους νέους της Αυλώνας και των γύρω χωριών», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Συλλόγου.
Η Αυλώνα είναι από τα κεφαλοχώρια της Τριφυλίας που διατηρούν τις παραδόσεις, γι’ αυτό και παραμένει ένας τόπος που αφήνει πολύ ωραίες εντυπώσεις στους επισκέπτες και τους περαστικούς. Βρίσκεται δε σε ένα εκπληκτικό τοπίο, στο βουνό επάνω από τη Νέδα και σε μικρή απόσταση από τον Κυπαρισσιακό Κόλπο.