Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 11:50

Παρλιάρος, Παπανδρέου, Χρυσανθίδης στα σούπερ μάρκετ "Μουργή"

Ο Παναγιώτης Σ. Μουργής ανάμεσα στους Φώτη Χρυσανθίδη,Στέλιο Παρλιάρο (από αριστερά) Αλέξανδρο Παπανδρέου και Μιχάλη Καννά (από δεξιά) Ο Παναγιώτης Σ. Μουργής ανάμεσα στους Φώτη Χρυσανθίδη,Στέλιο Παρλιάρο (από αριστερά) Αλέξανδρο Παπανδρέου και Μιχάλη Καννά (από δεξιά)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Τα Σούπερ Μάρκετ «Μουργή» της οδού Ακρίτα και στη συνέχεια της Αγοράς, επισκέφθηκαν το πρωί οι πολύ γνωστοί και αγαπητοί στα νοικοκυριά Στέλιος Παρλιάρος, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Φώτης Χρυσανθίδης. Προσέφεραν στον κόσμο που πήγε να τους γνωρίσει από κοντά κεράσματα παρασκευασμένα με βούτυρο Lurpak, στο πλαίσιο καμπάνιας της εταιρείας με τίτλο «Lurpak Μαγειρέματα»…

Οι φημισμένοι μετρ της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, επισκέπτονται και νοικοκυριά της πόλης και μαγειρεύουν τοπικές συνταγές με τα εξαιρετικά υλικά της μεσσηνιακής γης.
Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, η περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας γενικότερα παράγει θαυμάσια υλικά για τη μαγειρική, με κορυφαίο βέβαια το ελαιόλαδο. Σημείωσε δε ότι μπορούν να γίνουν πολύ ωραίοι συνδυασμοί του ελαιολάδου με το βούτυρο που προωθεί, το οποίο ανέφερε ότι είναι 100% αγελαδινό και βγάζει θαυμάσια αρώματα.
Οι Στέλιος Παρλιάρος και Φώτης Χρυσανθίδης, που είναι συνεργάτες στην εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες», πρόσθεσαν από την πλευρά τους τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους από την πόλη της Καλαμάτας, ιδιαίτερα από την καλοκαιρινή της ατμόσφαιρα, όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά.
Το βράδυ οι Παρλιάρος, Παπανδρέου και Χρυσανθίδης θα δημιουργήσουν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Παραλία, ενώ αύριο θα βρίσκονται σε άλλο σούπερ μάρκετ της πόλης.
Στ.Μ.

Ανάμεσα στους Στέλιο Παρλιάρο και Αλέξανδρο Παπανδρέου ο Παναγιώτης Θ. Μουργής

 

Παναγιώτης Σ. Μουργής, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Μιχάλης Καννάς

 

 

Στελέχη και προσωπικό του σούπερ μάρκετ Μουργή της οδού Ακρίτα με τους Παρλιάρο, Παπανδρέου, Χρυσανθίδη

 

 

 O Αλέξανδρος Παπανδρέου προσφέρει στον κόσμο κεράσματα