Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 18:53

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε

Την αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» θα παρουσιάσει το Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στο πλαίσιο περιοδείας...

Η απόδοση και η σκηνοθεσία είναι των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα. Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος Καληώρας, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Κρίτα. Συνεργάζεται ο Χάρης Ρώμας.

Δύο παραστάσεις: Απογευματινή στις 6.30 μ.μ. και βραδινή στις 9.30 μ.μ.

Εισιτήρια: 14 - 18 ευρώ
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Για πληροφορίες, τηλέφωνο Πνευματικού Κέντρου: 27210 87902

Περίληψη

“Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ΄50 σε ένα ορεινό θέρετρο στη Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου, έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής για να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά εμφανίζεται ο εξαφανισμένος σύζυγος. Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία τον αναγνωρίζει. Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα, σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργου με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.