Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 18:31

Βιμ Βαντεκέιμπους την Κυριακή στο Φεστιβάλ Χορού

Η βελγική ομάδα Ultima Vez του γνώριμου στην καλαματιανή διοργάνωση Βιμ Βαντεκέιμπους εμφανίζεται την Κυριακή 15 Ιουλίου στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας… 

Το έργο του "Go Figure Out Yourself αποτελεί μια αναμέτρηση με το κοινό σε μη προετοιμασμένο χώρο. Πέντε διαφορετικά πρόσωπα σου δείχνουν έναν τόπο όπου οι σκέψεις σου διαμορφώνονται απλά και μόνο παρακολουθώντας και ακούγοντας τους άλλους.

Το Go Figure Out Yourself είναι μια συνολική αναζήτηση. Με την υπόκρουση λέξεων, μουσικής και χορού, καλείσαι να παραδοθείς σε μιαν απρόσμενη και συναρπαστική διαδρομή. Και στην εξουσία του ματιού. Σε κοντινό πλάνο.

Το Go Figure Out Yourself διερευνά τα όρια μεταξύ θεατών και ηθοποιών. Κάνοντας ελεύθερα απλές κινήσεις στο χώρο, συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση.

Το Go Figure Out Yourself είναι μια παράσταση που σε αφήνει με περισσότερες ερωτήσεις απ’ ό,τι απαντήσεις. Η βραδύτητα των πολλών αντιτίθεται στην ταχύτητα του ενός. Το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των επιμέρους. Το καθετί είναι ως έχει".

Διάρκεια: 75’

Σκηνοθεσία - Χορογραφία - Σκηνογραφία: Wim Vandekeybus

Συνδημιουργοί και Χορευτές: Sadé Alleyne, Maria Kolegova, Hugh Stanier, Kit King, Tim Bogaerts

∆ραματουργία: Aïda Gabriëls

Επιμέλεια κίνησης: Germán Jauregui

Σχεδιασμός φωτισμού: Davy Deschepper, Wim Vandekeybus

Σχεδιασμός κοστουμιών: Isabelle Lhoas

Τεχνικός υπεύθυνος: Davy Deschepper

Ηχολήπτης: Bram Moriau

∆ιευθυντής σκηνής: Tom de With

Παραγωγή: Ultima Vez

Συμπαραγωγή: Les Brigittines (Βρυξέλλες)

Παραστάσεις

Κυριακή 15.07

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Κεντρική σκηνή | 18:30 και 22:00

Εισιτήρια

kalamatadancefestival.gr, tickets.public.gr, ticketservices.gr, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 10.00 - 13.00, 18.30 - 21.00, τηλ. 27211 81030