Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:39

Ο Γιώτης Νικολαΐδης για τον Βαγγέλη Παπάζογλου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ “ΜΙΚΡΟΒΙΟ” 
Τον άνθρωπο Βαγγέλη Παπάζογλου και το έργο του στο ρεμπέτικο τραγούδι, θα παρουσιάσει ο Γιώτης Νικολαΐδης, στο πλαίσιο αφιερώματος για τον ρεμπέτη μικρασιάτη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Οκτώβρη, στις οχτώ το βράδυ, στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ “Μικρόβιο”-Γιώργος Βουβαλέας…

Αντιπροσωπευτικά τραγούδια του Βαγγέλη Παπάζογλου θα ερμηνεύσει κομπανία αποτελούμενη από τους Π. Κατσιλιέρη (μπουζούκι), Γ. Κουφαλάκο (βιολί), Γ. Νικολαΐδη (τζουρά), Τ. Σταθέα (κιθάρα), Μ. Μαυροειδέα (φωνή).

Με ανακοίνωσή του ο Πολυχώρος σημειώνει επίσης ότι “τα μαθήματα της νέας χρονιάς άρχισαν, αλλά οι εγγραφές συνεχίζονται. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι τα εξής: θεωρία της μουσικής, κιθάρα, φλογέρα, πιάνο-αρμόνιο, ελεύθερο σχέδιο, κόσμημα, σκάκι, παραδοσιακοί χοροί, pilates. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο χώρο του "Μικροβίου", (Αριστοδήμου και Παπατσώνη), στο mikrovio.com, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6979640761”.