Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 10:35

"Ωραία μου Κυρία"-Τελευταίες παραστάσεις

Για τρεις ακόμη παραστάσεις θα παίζεται το έργο του Μπέρναρντ Σω, «Ωραία μου Κυρία», από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, στην κεντρική σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Η παράσταση βασίζεται στην διασκευή που έχει κάνει ο Αλέξανδρος Ρήγας, ενώ τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά υπογράφει ο Περικλής Αλμπάνης. Βοηθός σκηνοθέτη, η Βίκυ Βορίλα...

Οι τρεις τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν σήμερα, Παρασκευή 12/4 ( 9.30 μ.μ. ), το Σάββατο 13/4 ( 9.30 μ.μ. ) και την Κυριακή 14/4 ( 8.00 μ.μ. ). Για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6945 237722.
Παίζουν οι ηθοποιοί του ΜΕΘ: Γεωργία Λαζάρου, Λεωνίδας Βελλής, Παύλος Κλάδης, Ηλίας Παναγιωτόπουλος, Χρυσούλα Σιψά, Λίνος Δουλάμης, Παναγιώτης Σπυρακόπουλος, Μαρία Λυκούση, Βίνα Μάλαμα, Αργύρης Καραγιάννης, Ειρήνη Τσέλλου, Μύλη Παπαβασιλείου, Γιώργος Καραμπότσος, Δημήτρης Γκολώνης, Δημήτρης Ξυδέας, Ολυμπία Βενιζελέα, Τάκης Βασιλόπουλος, Ελένη Γιαννακοπούλου, Λούλα Αναγνωστοπούλου, Θεοδώρα Σπυροπούλου, Νικήτας Δημόπουλος. 
Τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος, η ενορχήστρωση είναι του Λεωνίδα Βελλή και η ηχογράφηση του Γιώργου Κλείδωνα. Τη μουσική επιμέλεια έχει η Βίνα Μάλαμα, η χορογραφία είναι της Σβετλάνας Ομπράτζοβα, ενώ τον ήχο και τους φωτισμούς έχουν επιμεληθεί οι Χρήστος και Γιώργος Νικολόπουλος. Η κατασκευή του σκηνικού είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου.