Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 13:14

Συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Από τα αριστερα: Μάντυ Χριστιά, Μαρία Θεοδωρακοπούλου, Βούλα Λίβα και Νίκος Κουρής, ο έχων την διεύθυνση παραγωγής της εκδήλωσης. Από τα αριστερα: Μάντυ Χριστιά, Μαρία Θεοδωρακοπούλου, Βούλα Λίβα και Νίκος Κουρής, ο έχων την διεύθυνση παραγωγής της εκδήλωσης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ
Μία μουσική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό, συγγραφέα και δημοσιογράφο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, παρουσιάζει ο Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ) Μεσσηνίας, αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας...

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι: Παναγιώτης Σταθέας, Λεωνίδας Παχτίτης, Παναγιώτης Μάλαμας, Κλαούντια Ντέλμερ, Σταυρούλα Νικολοπούλου και Ηρώ Κωνσταντοπούλου. Μουσική θα παίξει η λαϊκή ορχήστρα «Εκτός απροόπτου».

Όπως τονίστηκε κατά τη σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε νωρίτερα από τους διοργανωτές, στον χώρο του House by Phaos, πρόκειται για την κεντρική εκδήλωση της χρονιάς του Συλλόγου, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

«Ο ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ Μεσσηνίας δραστηριοποιείται 12 χρόνια, στηρίζοντας την κρατική δομή του ΚΕ.Φ.Ι.Α.Π (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης) Καλαμάτας, προσφέροντας στήριξη, εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση στα ΑμεΑ», επεσήμανε η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Θεοδωρακοπούλου, σημειώνοντας ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες και τους σκοπούς του Συλλόγου.
Από την πλευρά της, η γραμματέας του ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ, Μάντυ Χριστιά, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, για την αφιλοκερδή στήριξή τους, καθώς επίσης τους χορηγούς και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
«Τα ΑμεΑ μπορούν πολλά, εάν εκπαιδευθούν», τόνισε, παίρνοντας τον λόγο η Βούλα Λίβα, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και κάλεσε «όλους να παρευρεθείτε στη συναυλία, δείχνοντας έτσι την αγάπη σας και την αλληλεγγύη σας προς τα ΑμεΑ και διευκολύνοντας εμάς να συνεχίσουμε την στήριξη και την κοινωνικοποίησή τους», όπως είπε.

Η τιμή του εισιτήριου της εκδήλωσης κοστίζει 8 ευρώ.
Προπώληση πραγματοποιείται από το Πνευματικό Κέντρο, κατά τις ώρες λειτουργίας του (10:00-13:00 και 18:00-21:00).

Β.Π