Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 10:49

Ο Χρήστος Χωμενίδης στη Λέσχη Ανάγνωσης

Ο Χρήστος Χωμενίδης στη Λέσχη Ανάγνωσης

ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 
Το βιβλίο “Νίκη” του Χρήστου Χωμενίδη, ο οποίος θα “παραστεί” μέσω τηλεδιάσκεψης, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στη δεύτερη συνάντηση του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης. Είναι η Λέσχη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων. Λόγω των μέτρων ενάντια στη διασπορά του νέου κορονοϊού στη συνάντηση της Λέσχης θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 20 φίλοι του βιβλίου, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν δηλώσει από προηγουμένως τη συμμετοχή τους….

Ειδικότερα για τη συνάντηση της Δευτέρας η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοίνωσαν ότι “θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΜΣ (ισόγειος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κλπ). Για το λόγο αυτό, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε είκοσι (20) και είναι απαραίτητη η πρότερη δήλωση συμμετοχής. 

Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας με ιστορικά στοιχεία. Παρών μέσω τηλεδιάσκεψης θα είναι ο ίδιος ο συγγραφέας για να συμμετάσχει στη συζήτηση και να απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών της Λέσχης. 

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Ευτυχία Παπαδοπούλου, 2721096818 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)”.