Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 19:19

Flash της Μεσσηνίας

Flash της Μεσσηνίας

Πολιτική, πολιτισμός, τόποι, πρόσωπα της Μεσσηνίας γεμίζουν τις σελίδες και του νέου τεύχους του “Flash της Μεσσηνίας”, που μόλις κυκλοφόρησε. Το περιοδικό που προβάλλει και στηρίζει τον τόπο και τους ανθρώπους του έχει και αυτή τη φορά πολλά να παρουσιάσει στους αναγνώστες του.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο. Συνέντευξη με την Τόνια Κουζή, που περιγράφει τι περιθώρια υπάρχουν για να δείξει την αξία της/του στο δημοτικό συμβούλιο μια/ένας νέα/νέος δημοτική/ός σύμβουλος. Επιπλέον όμως η Τόνια Κουζή δημοσιοιεί την πρόθεσή της σε σχέση με τη συνέχιση της ενασχόλησής της με τα δημοτικά πράγματα. Επίσης συνέντευξη με τον Μανώλη Μάκαρη για την επιστημονική έρευνα που διενεργείται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για το πολυφαινολογικό ελαιόλαδο ως ασπίδα της υγείας της καρδιάς. 

Το Flash της Μεσσηνίας παρουσιάζει ακόμη θέματα από τη βράβευση του Δημήτρη Μανιατάκη και της Ελένης Ταγωνίδη-Μανιατάκη από την Ιταλική Πρεσβεία και την Ιταλική Δημοκρατία, από εκδηλώσεις στην Αρχαία Μεσσήνη και στη Συλλογή Παραδοσιακής Ενδυμασίας “Βικτωρία Καρέλια”, από την καλλιτεχνική πορεία του Βαγγέλη Δούβαλη κ.ά

Δεν απουσιάζουν βέβαια οι μόνιμες πολιτικές στήλες, τα σχόλια, τα χρονογραφήματα και φυσικά οι Μεσσηνιακές Στιγμές. 

Βρείτε το και θα το ευχαριστηθείτε!