Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 11:11

Saturday Night Live: Lazy Man’s Load / Σχήμα Κατατεθέν

ΣΑΒΒΑΤΟ

Nέο night live από το Bandapart Recording Studio και το Το ΤριζΟνι #webradio το Σάββατο 11 Iουνίου 2022. Θα παίξουν οι Lazy Man’s Load και οι Σχήμα Κατατεθέν, σε μια ζωντανή ηχογράφηση στο στούντιο με κοινό και live streaming από το Τριζόνι web radio.

Το live θα ξεκινήσει στις δέκα το βράδυ και η είσοδος θα είναι με προτεινόμενη συνεισφορά 4 ευρώ. 

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από Το ΤριζΟνι #webradio στους συνδέσμους:

https://tunein.com/radio/To-TrizOni-s267924/

http://panel8.directhostingcenter.com:2199/start/vqhvtfsh/

 

Lazy Man’s Load

Οι Lazy Man’s Load (aka LML) ιδρύθηκαν στις αρχές του 2017 και χωρίς να χάσουν χρόνο μετά από κάτι μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single Video Clip με τίτλο "Start Breathing” στο τέλος του καλοκαιριού. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορούν αμέσως ακόμη ένα single Video Clip με την ονομασία “Persian Mistress”, το οποίο παρουσιάστηκε στην μουσική σκηνή τον Ιανουάριο του 2018.

Η πρώτη συναυλιακή παρουσία των LML ήταν στην μορφή ενός mini tour στο πλάι των Βρετανών “Skandal” (Ioannina-Arta-Patra) το οποίο κατέληξε με ένα headline live show στην Αθήνα με μπάντες της underground σκηνής. Αμέσως μετά έπαιξαν μια σειρά από μεγάλα live shows, όπως στο Let It Beer Festival 3 και 4, ανοίγοντας για τους Tuber, Naxatras, Rusty Bonez και Mora Stin Fotia, συνεχίζοντας στο An Club με τους “Beggars”, όπως και στο Temple με τους “The Crashes”. Μερικές από τις τελευταίες τους εμφανίσεις αποτελούνται από το Metal Hammer’s Christmas Party στις 24/12/21 ανοίγοντας την βραδιά για τους Nightstalker και Suicidal Angels, όπως και το headline show του Album Release τους στο Temple στις 25/3/22. Το μεγαλύτερο τους show έως τώρα είναι αυτό του support των Σουηδών H.E.A.T στο Gagarin 205 στις 7/5/22.

Συνεχίζοντας την σταθερή τους πορεία, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album με τίτλο “All Hat No Cattle” στις 2 Ιουλίου του 2021, το οποίο βγήκε από την Sleaszy Rider SRL, και σε λίγο χρονικό διάστημα παρουσίασαν το επόμενο τους video clip για το κομμάτι “ In For The Kill” του νέου τους album. Στην πορεία κυκλοφορούν ακόμη 2 video clip για τα κομμάτια “Gomorrah” και “Hot As A 2$ Pistol” αντίστοιχα.

Οι Lazy Man’s Load διηγούνται ιστορίες του κύριου χαρακτήρα τους (Lazy Man). Ο Lazy Man και το βιβλίο του καταγράφουν τις δικές του ιστορίες, ιστορίες τις οποίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στην καθημερινή του ζωή, αλλά καθώς και ιστορίες για την λογική. Όλο αυτό παίρνει θέση σε βάλτους και ερήμους μιας post-apocalyptic δυστοπίας, ένα κλίμα το οποίο επηρεάζει σε έναν μεγάλο βαθμό την μουσική των Lazy Man’s Load (LML).

https://www.facebook.com/lmlband

https://www.instagram.com/lmlgrofficial

https://www.youtube.com/c/LazyMansLoad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σχήμα Κατατεθέν

Οι "Σχήμα Κατατεθέν" είναι μια μπάντα από την Καλαμάτα και αποτελείται από τον Μπάμπη Τοτακη στα ντραμς, τον Δημήτρη Μπουτσικαρη στο μπάσο, τον Παναγιώτη Μπουζιανη στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Δημήτρη Ζαρρέα στην φωνή και την ακουστική κιθάρα . Έχουν παίξει σε διάφορες συναυλίες στην Καλαμάτα και σε άλλες πόλεις. Παίζουν ελληνικό και ξένο ροκ σε διασκευές και όχι μόνο, έντεχνο και δικά τους κομμάτια. Στόχος τους να κάνουν πολλές συναυλίες και να κάνουν το κοινό να τους αγαπήσει μέσα από την μουσική.

https://www.instagram.com/sxhma_katatethen_band/