Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 10:50

Συναυλία αγάπης από τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Συναυλία αγάπης από τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

«Χριστέ, για δώσ’ μου τα κλειδιά, ν’ ανοίξω τον παράδεισο, να μπω σε περιβόλι» είναι ο τίτλος της συναυλίας αγάπης που θα δώσουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Χορού,  τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, καθώς και η νεανική χορωδία του ωδείου. Θα ξεκινήσει στις οχτώ το βράδυ και το κοινό καλείται να φέρει και να προσφέρει τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια ή ρούχα για την ενίσχυση ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες…

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας σημειώνει ότι “σας περιμένουμε με ανυπομονησία! Όχι μόνον εμείς αλλά δεκάδες παιδιά της πόλης μας. Για να κάνουμε πράξη την Αγάπη που αποτελεί βασικό συστατικό των θρησκειών όλου του κόσμου αλλά και ανάγκη του "σύγχρονου" πολιτισμού!

Η παρουσία σας θα δώσει χαρά σε δεκάδες παιδιά του Ωδείου και η προσφορά σας χαμόγελα και συγκίνηση σε δεκάδες ακόμα παιδιά της πόλης!

Και να είστε σίγουροι… όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο τίτλος της βραδιάς.... «Χριστέ, για δώσ’ μου τα κλειδιά, ν’ ανοίξω τον παράδεισο, να μπω σε περιβόλι», ...η μουσική θα μας προσφέρει απλόχερα το κλειδί του Παραδείσου για άλλη μια φορά! Καλές γιορτές με πολύ και καλή μουσική!”.