Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 17:52

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Brooklyn Live Stage

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Brooklyn Live Stage

Ένα από τα μοναδικά κάθε φορά live που δημιουργεί ο Λεωνίδας Μπαλάφας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φαν του, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στο Brooklyn Live Stage, στην οδό Ιθώμης 5, στο Ιστορικό Κέντρο. Η έναρξη θα γίνει στις δέκα το βράδυ, ενώ εισιτήρια προπωλούνται στο Μάμρα Ρακομπυραρείον, στο Exiscafe και στο Ροδανθος Μπαρ (τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις 6907251555)...

Το Brooklyn Live Stage σημειώνει για το live του Σαββάτου: “Ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, έχοντας στις αποσκευές του την ολοκαίνουργια  δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Αβέρτα», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, ξεκινά τη χειμερινή του περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Τα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο στούντιο της Αntart Productions (στον ιστορικό χώρο της Φίνος Φιλμ) με λαϊκά όργανα, σε λαϊκούς δρόμους για να μας θυμίσει ότι το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι δε σβήνει ποτέ. Γεννιέται σε κάθε εποχή.

Μαζί με τους Σάββα Τσιώλη στο μπουζούκι και τον Μάνο Βλοϊτό στον μπαγλαμά και την κιθάρα, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος”.