Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 11:33

Η “δηλητηριάστρια της Μάνης” στον “τόπο του εγκλήματος”

Η “δηλητηριάστρια της Μάνης” στον “τόπο του εγκλήματος”

Επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” η δηλητηριάστρια της Μάνης… Την Πέμπτη 31 Αυγούστου παρουσιάζεται στη Στούπα το αστυνομικό μυθιστόρημα του Παναγιώτη Γιαννουλέα, “Τετράκις εις θάνατον! - Η δηλητηριάστρια της Μάνης”, που αναφέρεται στην αληθινή ιστορία της Αικατερίνης Δημητρέα από την περιοχή. Η παρουσίαση θα γίνει στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δυτικής Μάνης, στη Στούπα, στις 8.30 το βράδυ…

 

Την παρουσίαση διοργανώνουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Μάνης “Παναγιώτης Φωτέας”, οι “Εκδόσεις Κύφαντα” και ο Πολιτιστικός Αντίλογος. 

Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο Πάνος Σόμπολος, δημοσιογράφος, π. πρόεδρος ΕΣΗΕΑ και ο  Θανάσης Παντές, δημοσιογράφος, ενώ χαιρετισμό θα κάνει η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αθανασία Κάτσικα.

Θα παρέμβουν η Αθηνά Θωμέα, τετράχρονο κορίτσι τότε που αποπειράθηκε να δολοφονήσει η δηλητηριάστρια και ο συγγραφέας του βιβλίου, Παναγιώτης Γιαννουλέας, ο οποίος έζησε στην εφηβεία του τα τραγικά εκείνα γεγονότα, θα καταθέσει τις εμπειρίες του από εκείνη την εποχή, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.