Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 18:43

«TERRA OLIVA PROJECT» στην Παλαιά Καρδαμύλη

«TERRA OLIVA PROJECT» στην Παλαιά Καρδαμύλη

ΟΧΥΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΡΟΥΠΑΚΗΔΩΝ-ΜΟΥΡΤΖΙΝΩΝ

Είκοσι δύο εικαστικοί παρουσιάζουν τα έργα τους στην έκθεση «TERRA OLIVA PROJECT», που λειτουργεί στο Οχυρό Συγκρότημα Τρουπάκηδων-Μούρτζινων, στην Παλαιά Καρδαμύλη, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. …

 

Είναι μια διοργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας σε συνεργασία με την “Codex Coniectura” και το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι: Σωτήρης Αναστασόπουλος, Peter Eastland, Κωνσταντίνα Ζόμπολα, Annette Hilbrecht, Βασίλης Καριζώνης, Χριστογιάνννης Κουφόπουλος, Ανδρέας Μανωλακάκης, Μιχαήλ Μανωλακάκης, Σουζάννε Μουρδουκούτα, Μαρία Μπουρίκα, Dermot Naughton, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μαρία Παπαθανασοπούλου, Αγγελική Πολίτη, Παναγιώτης Σαμαράς, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Φ. Τεμπελόπουλος, Σωτήρης Τζαμουράνης, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, Ηλίας Χριστόπουλος, Ingrid Weinert και Brigitte Woda-Stabl.

Το θέμα των 22 εικαστικών καλλιτεχνών είναι το χαρακτηριστικό σύμβολο του μεσογειακού χώρου, η Ελιά, η καλλιέργειά της οποίας  είναι συνυφασμένη με το μεσογειακό τοπίο και τους πολιτισμούς που αναδύθηκαν σε όλη την επικράτεια της Μεσογείου, σημειώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης  έχει ο εικαστικός Βασίλης Καριζώνης.

Με την Υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

 Εγκαίνια: 03-09-2023 στις 20:00

Διάρκεια της Έκθεσης: 03-09 έως 30-09-2023

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά εκτός Τρίτης 08:00- 19:30

Οχυρό συγκρότημα Τρουπάκηδων – Μούρτζινων (Παλαιά Καρδαμύλη) 27210-73638

Τηλ. επικοινωνίας: Βασίλης Καριζώνης 6938593241