Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 14:36

“Ξάγρυπνες νύχτες, φιλιά για πρωινό” – Ιταλικός Κινηματογράφος

“Ξάγρυπνες νύχτες, φιλιά για πρωινό” – Ιταλικός Κινηματογράφος

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την ταινία “Notti in bianco, baci a colazione - Ξάγρυπνες νύχτες, φιλιά για πρωινό», του Francesco Mandelli, θα προβάλει τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο 9ο αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο «cinema.it_2023 - Ο Ιταλικός Κινηματογράφος ταξιδεύει στην Ελλάδα», που πραγματοποιείται με πρόταση του Πολιτιστικού Σωματείου AIAL και με τη συνεργασία του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

 

Το φεστιβάλ πραγματοποιεί τις προβολές του στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών της Ελλάδας, και παρουσιάζει φέτος αρκετές ταινίες αντιπροσωπευτικές της πιο πρόσφατης Ιταλικής παραγωγής.

Η ταινία θα προβληθεί στο Doc Café του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, στον πεζόδρομο της Κουτσομητοπούλου 6,  στο Ιστορικό Κέντρο, στις 8.30 το βράδυ.

 

“Notti in bianco, baci a colazione - Ξάγρυπνες νύχτες, φιλιά για πρωινό» περίληψη:

Μια οικογενειακή κωμωδία για την πατρικό ρόλο. Ο Ματέο και η Πάολα είναι ένα νεαρό ζευγάρι με 3 κόρες, 3 σκυλιά και 2 διαφορετικές καριέρες και προσπαθούν να τα προλάβουν όλα. Από τη μια προσπαθούν να είναι κοντά στα παιδιά τους αλλά από την άλλη έχουν φιλοδοξίες πέρα από την οικογένεια. Οι πρωταγωνιστές είναι ένα κομμάτι της Ιταλικής καθημερινότητας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Η ΠΑΓΙΔΑ» στο Πνευματικό Κέντρο Βίοι Παράλληλοι »