Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 12:41

«Το ξενοδοχείο των δύο κόσμων»

«Το ξενοδοχείο των δύο κόσμων»

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Την παράσταση «Το ξενοδοχείο των δύο κόσμων», του Έρικ Εμμάνουελ Σμιτ, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Ρ. Φλώρου, παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, στις εννιά το βράδυ…

 

Όπως σημειώνει το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, «“Το Ξενοδοχείο των δύο κόσμων” είναι ένα έργο που προκαλεί, εμπνέει και προβληματίζει, εξερευνώντας τα βαθύτερα νοήματα της ύπαρξης και της μεταφυσικής μέσα από την καθημερινή ανθρώπινη εμπειρία. Υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Ρ. Φλώρου, οι ηθοποιοί ενσαρκώνουν τους  πολύπλοκους χαρακτήρες με βάθος και αυθεντικότητα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία και την κατανόηση του ανθρώπινου πνεύματος».

Συνδιοργανωτές της παράστασης, που εντάσσεται στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Μεσσήνης, είναι ο Δήμος Μεσσήνης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ το Θεατρικό Εργαστήρι σημειώνει ότι «τα ταξιδιωτικά γραφεία της Μεσσήνης οργανώνουν λεωφορεία για την άφιξη και επιστροφή από τον αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Μεσσήνης. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος, αυτής της αξέχαστης θεατρικής εμπειρίας».