Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 01:03

Φεστιβάλ Μουσικού Ντοκιμαντέρ

Elektro Moskva Elektro Moskva

Τριήμερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ διοργανώνει σε Καλαμάτα, Φοινικούντα και Αμαλιάδα το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου...

Στην Καλαμάτα η εκδήλωση, με τίτλο "Εικόνες του κόσμου με θέα τον Μεσσηνιακό", έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Φάρις και θα διεξαχθεί Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Ιουλίου στην παραλιακή ζώνη Ναυαρίνου και Αύρας (δίπλα από το κατάστημα Ιππόκαμπος) και Τρίτη 28 Ιουλίου στο λιμάνι, δίπλα από τις αποθήκες του Λιμενικού Ταμείου.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα εξής ντοκιμαντέρ:
Elektro Moskva, Dominik Spritzendorfer (Αυστρία - Ρωσία)
Midsummer night’s Tango, Lea-Marie Körner (Νορβηγία)
Senfoni Lena Dzardanova (Ελλάδα)
Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ του Τορίνο Seeyousound music film festival, θα προβληθούν τα παρακάτω μικρού μήκους ντοκιμαντέρ:
"Alan Vega: Just a million dreams" by Marie Losier (1ο βραβείο), Ολλανδία
"Racey Lee" by Ryan Spring Dooley, Αγγλία
"Lite Feet/Starting Point" by Tommaso Saccon, HΠΑ
"The integrity of Bruno Wizard" by Tupaq Felber, Γαλλία
"Janvier" by Pier Paolo Patti, Ιταλία
Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9.00 μ.μ. με εισηγητή τον Αυστριακό κριτικό κινηματογράφου και συνεργάτη του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου Lukas Maurer. Μετά τις προβολές θα ακολουθεί ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Ιουλίου θα παίξει το συγκρότημα «Ήχος του Νότου» και στις 27 Ιουλίου το συγκρότημα «Red House», που αποτελείται από Άγγλους και Έλληνες μουσικούς οι οποίοι κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, με παλιά ακούσματα ροκ και μπλουζ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παραδόσεις αγάπης Βραδιά ωραίων λόγων »