Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 09:46

Με δύναμη, θάρρος και ψυχραιμία στο δικαστήριο η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό

Με δύναμη, θάρρος και ψυχραιμία στο δικαστήριο η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό

Έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις των πολιτών η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ενώ δέχτηκε, αναίτια, μια από τις βιαιότερες επιθέσεις που μπορούν να γίνουν, από άλλη γυναίκα, με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, προσήλθε σήμερα με δύναμη, θάρρος και ψυχραιμία στο δικαστήριο, στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για την απίστευτη αυτή υπόθεση. Αντίθετα η γυναίκα που της επιτέθηκε δεν είχε το σθένος να βρεθεί απέναντι της  και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο...

Η κατηγορούμενη είναι μια 37χρονη γυναίκα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν έφτασε στο προαύλιο του κακουργιοδικείου άκουσε πολίτες να της φωνάζουν “μπράβο” και να τη συγχαίρουν για το σθένος της. Φορούσε ειδική μάσκα στο πρόσωπο και καπέλο, συνοδευόταν από τους δικηγόρους και τη μητέρα της και ήταν ψύχραιμη απέναντι στους πολυάριθμους εργαζόμενους των μέσων ενημέρωσης, τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την Τζ. Βινιεράτου, “εντός της δικαστικής αίθουσας την πλησίασε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος της εξέφρασε τη συμπόνια του. Της είπε ακόμη να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του”.