Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 12:01

Ανοιχτά υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου η Νάντια Γιαννακοπούλου

Η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, σε παλιότερη εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Καλαμάτα Η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, σε παλιότερη εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Καλαμάτα

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑΛ 
Τον Ανδρέα Λοβέρδο υποστηρίζει για νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου. Σε συνέντευξή της στο “TheCaller WEB TV” και τον Κωστή Μοσχολιό η Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε ότι οι εκλογές είναι “μοναδική ευκαιρία για ένα restart, για μια επανεκκίνηση της Παράταξης, με αλλαγή ηγεσίας” και υποστήριξε πως “μπορεί το ΚΙΝΑΛ με τον Ανδρέα Λοβέρδο επικεφαλής να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν”. 

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, που έχει εκλεγεί δύο φορές βουλευτής Μεσσηνίας στο παρελθόν, αναφερόμενη στη θητεία της Φώφης Γεννηματά σχολίασε πως “έχουν γίνει σοβαρά λάθη και χάθηκαν ευκαιρίες… Η παράταξη δεν διπλασίασε τα ποσοστά της… Δεν καταφέραμε να εισπράξουμε κάτι από το αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρεύμα”.

Σε ό,τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε ότι “ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ, αλλά υπαρξιακός ο λαϊκισμός, όπως εκφράζεται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ”.

Τέλος για τον Ανδρέα Λοβέρδο σημείωσε ότι “ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρών στη Βουλή, στη μάχη που δίνει η Παράταξη, έχει τον δυναμισμό, την εμπειρία και την καθαρότητα θέσεων, ενώ πάντα τοποθετούνταν ξεκάθαρα, χωρίς θολούρα στις προτάσεις του”.