Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 23:10

Νέα Πελοπόννησος: «Θαυμάστε τον…!! Άθλια πολιτική συμπεριφορά από τον Παναγιώτη Νίκα»

Νέα Πελοπόννησος: «Θαυμάστε τον…!! Άθλια πολιτική συμπεριφορά από τον Παναγιώτη Νίκα»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
“Κάθε όριο ανοχής ξεπερνά η συντεταγμένη προσπάθεια του κ. Νίκα να στερήσει το δικαίωμα στον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.
Η απόφασή του κ. Νίκα, να αλλάξει νύχτα τον ορισθέντα από τα θεσμικά και αρμόδια όργανα της Περιφέρειας νομικό, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση των συμφερόντων της Πελοποννήσου σε υπόθεση που αφορά τον ΧΑΔΑ..!!! του δήμου Ανατολικής Μάνης δεν αποτελεί μόνο πολιτική και δημοκρατική πρόκληση, αλλά ένα πρωτοφανές πολιτικό και νομικό πραξικόπημα... 

Είναι, πλέον, αντιληπτό σε όλους ότι ο κ. Νίκας, προκειμένου να εκτονώσει τα «μαύρα» απωθημένα του εναντίον του Πέτρου Τατούλη, δεν διστάζει να καταπατήσει αυτονόητα νομικά και συνταγματικά δικαιώματα των αιρετών της αυτοδιοίκησης. 

Ο αιρετός, αλλά και ο νομικός κόσμος της Πελοποννήσου, οφείλουν να απαντήσουν στα σκοτεινά  ένστικτα του κ. Περιφερειάρχη και να τον επαναφέρουν στη δημοκρατική και θεσμική τάξη. 

Σε κάθε περίπτωση η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στον κ. Νίκα να παίξει με τα δικαιώματα των αιρετών, ούτε να μετατρέψει την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε «ντιβάνι» ψυχοθεραπείας του.