Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 18:23

Ενότητα για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην πρωταγωνιστική θέση των πολιτικών εξελίξεων

Ενότητα για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην πρωταγωνιστική θέση των πολιτικών εξελίξεων

Του Αντώνη Τσώνη 

Στις 25 Ιουνίου πρέπει να φτιαχτεί ένα δίχτυ προστασίας για τον μη προνομιούχο, τον άνεργο, τον νέο που θέλει να κάνει οικογένεια και δεν του επιτρέπεται από τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, τον συνταξιούχο που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και βλέπει τους κόπους μιας ζωής να χάνονται. Πρέπει να παλέψουμε για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της παιδείας και την ενίσχυση της υγείας. Πρέπει όμως εκτός από αυτά και πολλά άλλα κρίσιμα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε να δώσουμε στον κόσμο την χαμένη του ελπίδα και εμπιστοσύνη απέναντι στο πολιτικό σύστημα και την πολιτική γενικότερα.

Στο ΠΑΣΟΚ με μια νέα γενιά στελεχών βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, μια γενιά που έχει ζήσει από πρώτο χέρι την κρίση και τα αποτελέσματα της μαζί με τα στελέχη του ιστορικού ΠΑΣΟΚ που κράτησαν τη δημοκρατική παράταξη στα δύσκολα και έδωσαν χώρο στη νέα γενιά, ερχόμαστε για να δώσουμε στον ελληνικό λαό μία διαφορετική πρόταση στην πολιτική ζωή του τόπου. 

Θα ήθελα να καλέσω λοιπόν όλους τους συντρόφους που μαζί περάσαμε τα πέτρινα χρόνια της δημοκρατικής παράταξης μαζί με τους συντρόφους που συναντήσαμε στην πορεία αυτή της δύσκολης διαδρομής να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη μάχη της επιστροφής της παράταξης μας σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων, πάμε όλοι μαζί για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ.