Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 14:30

Παύλε δεν τα είπες καλά…

Γιάννης Ίσαρης, Μπάμπης Αργύρης, Αντώνης Μπαρσίνικας και Αντώνης Κατσάς, μέλη της Ομάδας Δράσης για τον Ταΰγετο, στη Μαραθόλακκα Γιάννης Ίσαρης, Μπάμπης Αργύρης, Αντώνης Μπαρσίνικας και Αντώνης Κατσάς, μέλη της Ομάδας Δράσης για τον Ταΰγετο, στη Μαραθόλακκα

Του Αντώνη Μπαρσίνικα*
Σε συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή ο Παύλος Μπουζιάνης Υπασπιστής (Αντιδήμαρχος) του Δημάρχου, με ή χωρίς εισαγωγικά, Παναγιώτη Νίκα δήλωσε ότι ο Δήμος πληρώνει πολλά χρήματα για τη μεταφορά των σκουπιδιών επειδή…

…το δικαστήριο έκλεισε, μετά από προσφυγή πολιτών, τη Μαραθόλακκα.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή ο Παύλος δεν ξέρει καλά το θέμα και τότε όλα καλά - νέος είναι στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση θα μάθει - ή ξέρει και σκόπιμα παραπληροφορεί τους Δημότες για να ευθυγραμμισθεί με τις απόψεις του εργοδότη του, με ή χωρίς εισαγωγικά.
Παύλο η Καλαμάτα πληρώνει 100.000€ το δεκαπενθήμερο, 200.000€ το μήνα, γιατί ο Δήμαρχος, με ή χωρίς εισαγωγικά, και η Δημοτική Αρχή αρνείται πεισματικά (γιατί άραγε?) να λειτουργήσει μια από τις πιο σοβαρές υποδομές που διαθέτει η πόλη, τη Μονάδα Λιπασματοποίησης (ΜΟΛΑΚ), την οποία παρέλαβε έτοιμη για λειτουργία και με μηνιαίο κόστος 38.000€.
Τόσα πλήρωσε, δηλ. 200.000€ το μήνα, για το μηχάνημα του Σούκου, (αυτή την αστεία κατασκευή, που κατά δήλωση του Δημάρχου, με ή χωρίς εισαγωγικά, μπορούσε να κάνει διαχείριση ακόμα και μέσα στην Κεντρική Πλατεία), για να βρωμίζει τη Μαραθόλακκα με τεμαχισμένα σκουπίδια. Τόσα πλήρωσε, δηλ. 200.000€ το μήνα, για το μηχάνημα του Ρέντζου, για να γεμίσει σκουπιδοδέματα τον ΤΑΥΓΕΤΟ. Τόσα πλήρωνε και πληρώνει, δηλ. 200.000€ το μήνα, για να μεταφέρει τα σκουπίδια και να βρωμίζει τις διπλανές περιοχές. Να σημειωθεί ότι για τη μεταφορά γίνονται απανωτές απευθείας αναθέσεις, χωρίς διαγωνισμό, στο ίδιο άτομο.
Για τη διαβεβαίωση ότι διατηρούν την πόλη καθαρή, μάλλον εννοεί την Πλατεία του μετά τα τελευταία γυαλίσματα, γιατί με μία βόλτα στις γειτονιές και τα διαμερίσματα θα δουν τα χάλια τους.